Translation missing: da.header.navigation.skip_to_content

Fri fragt på ordrer over 500 kr | 1-3 dages levering | 14 dages returret

Genopliv din gamle lampe med en ny skærm

Genbrug er topmoderne, og det gælder selvfølgelig også, når det handler om belysning. Alligevel hører vi ofte fra folk, som smider deres gamle lamper ud, fordi de synes, de har set på dem længe nok. Men det er slet ikke nødvendigt.

Det her handler om den lampe, du arvede fra din mormor. Det handler om den fede gamle lampe, du spottede i genbrugsforretningen. Det handler om lampen, du ikke kan nænne at smide ud, men som trænger til et nyt pift.

Har du sådan en lampe, så er den gode nyhed, at du har masser af muligheder for at give den nyt liv. Ofte skal der ikke mere til end en ny skærm. Det er markant billigere end at købe en helt ny lampe, og så overdriver jeg ikke, når jeg siger, at vi virkelig har skærme til enhver smag - og lampetype.

Stilrent eller fuld af farver

Er du mest til det ensfarvede og stilrene, skal du måske have fat i en klassisk plisséskærm. En hvid eller beige passer til stort set alle rum og lamper, så her går du aldrig galt. 

Skal dit hjem strutte af fest og farver, er der også masser af muligheder. Du skal blot beslutte, hvor meget opmærksomhed din skærm skal tiltrække, og hvad den skal passe til. Skal det være farverigt, men uden at gå helt amok, så tag evt. en klassisk skærm med en markant farve.

Skal de tværtimod skrige af sommer og liv, finder vi en fed skærm til dig, som oser af kitch, kolonihave og karakter.

Skift skærm efter humør

Finder du en skærmtype, der passer godt til din lampe, kan vi oftest finde modellen til dig i forskellige farver og udtryk. Så kan du skifte skærm efter humør. Som sagt: uanede muligheder.

Klar til at bestille?

Ved du allerede nu, hvilken skærm du vil have? Så hop ind i shoppen og bestil. Vil du have endnu større udvalg, så kig forbi vores outlet i Viby J.

Og husk, at du altid kan få gode råd og sparring, hvis du er i tvivl.