Translation missing: da.header.navigation.skip_to_content

Fri fragt på ordrer over 500 kr | 1-3 dages levering | 14 dages returret

Historien om Lampetorvet starter i 1973

Et på mange måder spektakulært år i danmarkshistorien, men også et år, som bliver afgørende for min entre i branchen. Selv er jeg i ´73 blot 1 år gammel og sikkert fuldstændig ligeglad med lampeskærme, men det skal senere ændre sig.

I første omgang er det i stedet min far, Per, der kaster familien ind i branchen. Han bliver selvstændig og drager rundt i det meste af Jylland for at at sælge lamper og skærme til butikkerne. Og det går ganske godt, så det bliver han ved med. Faktisk er han aldrig rigtig stoppet, for i en alder af 81 år er han stadig lidt aktiv. Nu som hjælper i Lampetorvet.

Du skal handle med lamper

Små tyve år efter min far sælger sin første lampe, kommer han til mig med en opfordring, som får stor betydning for mit liv; “Du skal handle med lamper”, siger han til mig. Så det gør jeg. I 1993 starter jeg som selvstændig, sælger min første skærm og bliver så grebet af det, så jeg ender med at blive ved.

Der går dog en del år, før Lampetorvet ser dagens lys. Det sker først i 2013, men kernen i forretningen har alle dage været den samme - uanset hvad jeg har kaldt den. Det handler om det store udvalg af skærme og lamper til fornuftige penge, og så en service, der tydeligt skal kunne mærkes.

Så det er mit løfte til dig

Min nærmest livslange erfaring skal komme dig til gode. Du kan altid spørge mig til råds, og jeg vil altid gøre mit absolut bedste for, at du får en god behandling og de rigtige produkter.

Nogle af dem finder du i Lampetorvets webshop. Meget mere finder du i vores butik (Outlet) i Viby J.